Siirry sisältöön
FINPEDMED
FI
  • Stenbäckinkatu 11, Helsinki
  • c4c.finpedmed@hus.fi
  • 050 514 2646

PALVELUPYYNTÖ – SERVICE REQUEST

FINPEDMED sähköisen Palvelupyynnön (Service Request) avulla toimeksiantaja saa keskitetysti vastaukset toteutettavuusselvityksiin ja konsultaatioihin suoraan tutkimusta toteuttavista yksiköistä sekä erikoisalojen asiantuntijoilta.

TEE PALVELUPYYNTÖ

Yksi palvelupyyntö sisältää yhden kliinisen lääketutkimuksen tiedot tai yhtä lääkettä koskevat konsultaatiotiedot.

Palvelupyyntö täytetään verkkolomakkeella joka käsitellään FINPEDMEDin toimistolla. Toimisto välittää palvelupyynnön rekisteröityneille ko.erikoisalan  asiantuntijoille e-järjestelmällä, jonka kautta asiantuntijat voivat myös vastata pyyntöön.

Palvelupyyntö voi sisältää toteutettavuusselvityksen, tiivistelmän, protokollan ym. asiakirjoja. Toimeksiantaja ilmoittaa pyyntöön liittyvät salassapitosopimusvaatimukset. Mahdollinen konsultaatiotyö neuvotellaan erikseen toimeksiantajan kanssa.

Salassapitosopimukset

FINPEDMEDin toimisto voi allekirjoittaa salassapitosopimuksen asiakirjojen vastaanottamiseksi, mutta se ei kata juridisesti jäsenten salassapitoa. Tutkijoille kohdennetut, salassapitosopimukset tarkastetaan ensin FINPEDMED toimistolla, jotta sopimusehdot olisivat yhtäläiset ja voimassa olevan käytännön mukaiset. Ehdot neuvotellaan tutkijoiden puolesta toimeksiantajien kanssa. Salassapitosopimus tehdään tutkijan ja toimeksiantajan välille.

Palvelupyynnöt ovat toistaiseksi maksuttomia. Konsultaatiotehtäville on erikseen vuosittain vahvistettu palvelumaksu (Service Fee 2024). Kts. Palveluehdot – Terms of FINPEDMED Services (2022).