Siirry sisältöön
FINPEDMED
FI
  • Stenbäckinkatu 11, Helsinki
  • c4c.finpedmed@hus.fi
  • 050 514 2646

Teos: Terveys ja lapsen oikeudet – julkaistu 14.11.2023

Lapsiasiavaltuutettu julkaisi 14.11.2023 teoksen Terveys ja lapsen oikeudet. Teos on artikkelikooste johon on koottu ensimmäistä kertaa yhteen eri alojen asiantuntijoiden puheenvuoroja terveydestä ja lapsen oikeuksista siten, että lasten omat näkemykset saavat erityisen paljon tilaa. Teoksen tarkoituksena on tuottaa tietoa ja herättää yhteiskunnallista keskustelua lapsen oikeudesta terveyteen. Teoksessa on omat kappaleensa lasten lääkehoidon erityiskysymyksistä sekä lastenlääketutkimuksista. Lisätietoa Lapsiasiainvaltuutetun sivuilla.

Teos on luettavissa verkossa suoraan osoitteessa: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/165245